Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek


Juventus - Tottenham | február 13.

Juventus - Tottenham | február 13.

Státusz
ÚJ    
Termék kosárba helyezése
Nincs raktáron!
Cikkszám
jch895847
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
A túra ára: 325 - 375 euró! Busójárás olasz módra? Irány a velencei karnevál, egy kis BL meccsel karöltve!
A termék tulajdonságai

FIGYELEM! A feltüntetett ár jelen esetben 200 euró (*320). A túrán való részvételhez 200 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 64.000 FT. A maradék összeget a busznál kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig az indulás hetében érvényes árfolyamot vesszük alapul. A maradék összeget euróban kell odaadni.

 

A mérkőzés időpontja: 2018. 02. 13. 20:45

A mérkőzés helyszíne: Allianz Stadium, Torino

 

Indulás: 2018. február 11. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes. Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Két éjszaka szállást reggelivel (Padova és Torino)
  • Parkolási díjat Velencében

 

Program: megérkezés hétfő reggel Velencébe, ahol lehetőség lesz késő délutánig résztvenni a karneváli forgatagban. Estére átmegyünk Padovába és elfoglajuk a szállást, ahol szintén lesz lehetőség szabad programra. Kedden reggeli után indulunk Torinóba, megérkezés kora délutáni órákban a stadionhoz. Itt is biztosítunk időt szabadprogramra és múzeum látogatásra. Este mérkőzés, majd utána elmegyünk a hotelbe és másnap reggeli után indulás haza.

 

Jelentkezési határidő: január 05. valamint a szabad helyek függvényében.

 

Hazaérkezés időpontja: 2018. február 14. esti órákban.

 

Figyelem! A feltüntetett ár nem tartalmazza a hajójegyet, mellyel a parkolóból az óvárosba lehet bejutni. Erre több, különböző lehetőség is van, mindenki a saját igényének megfelelően választhat.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A túrák általában a JCH saját kisbuszával történnek, egy minden igényt kielégítő Citroen Jumperral, melyben nagy és dönthető ülések szolgálják a kényelmet. A magasított változatnak köszönhetően menet közben egy akár két méter magas ember is kényelmesen felállhat ezzel is konfortosabbá téve az utazást. A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Webáruház készítés