Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek


Hellas Verona - Juventus | december 30.

Hellas Verona - Juventus | december 30.

Termék ára
32 000 Ft32000
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
jch853639
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
12 fő
Rövid leírás a termékről
A túra ára: 300-330 euró. Na, ilyen még nem volt! Juventus Club Hungary szilveszteri party Olaszországban. Az Olasz Szövetség a Világbajnokság miatt úgy döntött, hogy idén a két ünnep között, december 30.-án is rendez fordulót a bajnokságban. Erre mi gondoltunk egy merészet, mi lenne ha ottmaradnánk Verónában és együtt közösen köszöntenénk az Új Évet. Ha még nincs programod szilveszterre, akkor mi ajánlunk egyet és még az erkély jelenetet is bemutathatod!
A termék tulajdonságai

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra részösszege, jelen esetben ez 100 euró (*320). A túrán való részvételhez 100 euró befizetése szükségeltetik, amely így 32.000 FT. A maradék összeget majd több részletben kell utalni valamint a busznál odaadni, erről emailben külön tájékoztatás megy. A forint-euró váltás kapcsán mindig az indulás hetében érvényes árfolyamot vesszük alapul.

 

A mérkőzés időpontja: 2017. 12. 30. 20:45

A mérkőzés helyszíne: Stadio Bentegodi, Verona

 

Indulás: 2017. december 29. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes. Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Három éjszaka szállást

 

Program: Megérkezés vasárnap délelőtt Verónába, szállás elfoglalása, mérkőzés. A programot majd közösen kialakítjuk a jelentkezést követően.

 

Jelentkezési határidő: november 30. valamint a szabad helyek függvényében.

 

Hazaérkezés időpontja: 2018. január 02. a délutáni órákban

 

A mérkőzés pontos időpontja még változhat, ennek megfelelően az indulási és érkezési idők is változhatnak!

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A túrák általában a JCH saját kisbuszával történnek, egy minden igényt kielégítő Citroen Jumperral. A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A Jelentkezési módul mobiltelefonról nem érhető el!

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Hogy milyen egy túra a Juventus Club Hungaryval? Megmutatjuk: Szépen csillog...igaz Vidal? Ez történt 2014-ben, na és mi 15'-ben? Egy tökéletes év margójára egy pazar bemutató!

Ajánlanánk figyelmetekbe továbbá a Digi Sport kisfilmjét:

2012 - Juventus - Roma

2014 - Juventus - Fiorentina

Webáruház készítés