Új jelszó kérése
 

JCH RT tagság 2018

JCH RT tagság 2018

Juventus szurkoló vagy? Szeretnél kedvenc csapatodnak Torinóban vagy itthon egy vidám társaságban, jó hangulatban szurkolni? Ha igen akkor csatlakozz te is hozzánk és légy aktív tagja a Juventus Club Hungary hatalmas, fantasztikus családjának!

10 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

Csatlakozz hozzánk! Célunk, hogy Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja legyünk.

A Juventus Club Hungary feladata:

 • a magyar Juventus szurkolók egységgé kovácsolása,
 • számukra összejövetelek, programok tartása,
 • mérkőzésekre való közös kiutazások szervezése,
 • a tagok részére magazinok, apróbb ajándéktárgyak, videó kazetták, esetleg eredeti mezek stb. közös rendelése, beszerzése kedvezményes formában.

A tagsági viszony

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesületben háromszintű tagsági rendszer valósul meg a rendes tagi, a pártoló tagi és a tiszteletbeli tagi státusz együttes létrehozásával.

A rendes tag az egyesület tevékenységében vagyoni hozzájárulással (tagdíjfizetés) részt vesz, egyesület szerveibe választhat és választható, az egyesületi szervek döntéshozatalában teljes körű joggal vehet részt, a taggyűlésen teljes körű részvételi és szavazati joggal rendelkezik.

A pártoló tag vagyoni hozzájárulásra (tagdíjfizetésre) nem köteles, az egyesület szerveibe nem választható és az egyesületi szervek döntéshozatalában csak tanácskozási joggal vesz részt, szavazati joggal nem rendelkezik.

A tiszteletbeli tag vagyoni hozzájárulásra (tagdíjfizetésre) nem köteles, az egyesület szerveibe nem választható és az egyesületi szervek döntéshozatalában csak tanácskozási joggal vesz részt, szavazati joggal nem rendelkezik.

A tag – a tiszteletbeli tag kivételével – a belépéskor írásban nyilatkozik arról is, hogy rendes vagy pártoló tagként kíván-e belépni az egyesületbe. Amennyiben a tag a belépéskor, vagy a jelen Alapszabály hatályba lépését követő 15 napon nem nyilatkozik, vagy nyilatkozata nem egyértelmű vagy hiányos, pártoló tagként lép be az egyesületbe. A tag az elnökséghez történő írásos bejelentés útján bármikor dönthet saját státuszának megváltoztatásáról. A tag a belépéssel egyidejűleg közli az egyesülettel az elektronikus levelezési, azaz e-mailes elérhetőségét. Amennyiben ebben változás állna be, a tag haladéktalanul, de legfeljebb 8 napon belül köteles az az elnökséget írásban értesíteni.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 10.000 Ft/év, kiskorúak részére 7.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

A tagdíj befizetésének határideje:

február 28.

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:

 • klubkártya
 • egyedi JCH ajándék

 • valamint lehetőséget egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:


 • 1x a főnyeremény egy Juventus Club Hungary túrán való részvétel*

 • 2x egy Juventus mérkőzés belépőjegy az Allianz stadionba*

 • 1x egy két fő részére szóló vacsorameghívás a keszthelyi Capitano Pizzériába**

 • 1x egy két fő részére szóló vacsorameghívás a szombathelyi Magyar Tenger Vendéglőbe**

 • 1x egy két fő részére szóló vacsorameghívás a pécsi Elefántos Étterem és Pizzériába**

 • 10x eredeti Juventus ajándék***

 • 8x A Calcio titka című könyv

 • 10x Juventus Club Hungary ajándékutalvány****


 

A klubkártya postázási ideje: február elején valamint a jelentkezést megerősítését követően. A tombola-sorsolás ideje: március 07-én – egyenesen Londonból a Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, 12:00 – a JuventusFC.hu Facebook oldalán élőben.

Megjegyzés:

A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

* A nyeremény másra át nem ruházható. A túrán való részvételt vagy azt, hogy a belépőjegyek melyik mérkőzésre szólnak azt a Juventus Club Hungary határozza meg. A lehetőségekről a klub majd előre felveszi a kapcsolatot a nyertessel. Érvényes 2018. december 31-ig.

** A sorsolást követően a nyertesek egy ajándékkupont kapnak, melyek december 31-ig érvényesek, kivéve a Capitano Étterem (június 01. és augusztus 31. között váltható be.)

*** Legyen meglepetés. 

Hasonló termékek
Webáruház készítés