Atletico Madrid - Juventus

Atletico Madrid - Juventus

A túra várható ára: 350- 450 euró! A februári vendéglátás után ismét Madridba utazunk, hogy a Wanda Metropolitanoban megkezdjük az idei Bajnokok Ligája szereplést.

115 500 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 350 euró (*330). A túrán való részvételhez 200 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 66.000 FT. A maradék összeget az utazás során kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul. 

A túra végső árát nagyban meghatározza a repülőjegy, a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte.  

A mérkőzés időpontja: 2019. 09. 18. 21:00

A mérkőzés helyszíne: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid

Indulás: 2019. 09. 17. – Budapest, Liszt Ferenc repülőtér

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegyet oda-vissza
  • Transzferköltséget
  • Juventus Offical Fan Club Hungary tagságot egy szezonra (aki már rendelkezik JOFCH tagsággal annak nem kerül felszámításra)
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Két éjszaka szállást, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel

 

Program: a jelentkezést követően emailben megy majd tájékoztatás.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 3. - 17:00

Hazaérkezés időpontja: 2019.09.19. - napközben.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

További kérdésed lenne? Segítünk, irány a [JCH help room]!

Hasonló termékek
Webáruház készítés