Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Termékajánló
Termék részletek


Juventus - Real Madrid I április 3.

Juventus - Real Madrid I április 3.

Termék kosárba helyezése
Nincs raktáron!
Cikkszám
jch186820
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A túra ára: 325 - 385 euró!

A termék tulajdonságai

FIGYELEM! A feltüntetett ár jelen esetben 200 euró (*320). A túrán való részvételhez 200 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 64.000 FT. A maradék összeget a busznál kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig az indulás hetében érvényes árfolyamot vesszük alapul. A maradék összeget euróban kell odaadni. Aki rendelkezik szurkolói kártyával az a jelentkezésnél tüntesse fel.

A mérkőzés időpontja: 2018. 04. 03. 20:45
A mérkőzés helyszíne: Allianz Stadium, Torino

Indulás: 2018. április 02. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló
( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes. Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

Az ár tartalmazza:
• Utazási költséget
• Belépőt a mérkőzésre
• Egy éjszaka szállást reggelivel

Program: megérkezés kedd reggel Torinóba, ahol kora délutánig szabad program majd elmegyünk a hotelbe. Egy kis felfrissülés után visszamegyünk a stadionhoz. Másnap reggeli után indulunk haza. 

Jelentkezési határidő: március 23. valamint a szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2018. április 04. esti órákban.


Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A túrák általában a JCH saját kisbuszával történnek, egy minden igényt kielégítő Citroen Jumperral, melyben nagy és dönthető ülések szolgálják a kényelmet. A magasított változatnak köszönhetően menet közben egy akár két méter magas ember is kényelmesen felállhat ezzel is konfortosabbá téve az utazást. A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Webáruház készítés