JCH RT & TT tagság 2022

ÚJ
JCH RT & TT tagság 2022

2022-t írunk, 14 éve vagyunk veletek, mellettetek, mögöttetek. Sajnos a még mindig problémás nemzetközi helyzet miatt, nem láthatjuk annyit egymást, mint szeretnénk, de egy biztos: #MARADUNKJÁTÉKBAN ️️

12 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Juventus Club Hungary összetartó közössége amikor csak lehet, megmutatja, hogy lehet egymásra számítani. A 2021-es évet kiválóan zártuk a karácsonyi vacsorával, illetve a jótékonysági kampánnyal, amely során 411.367 forintot gyűjtöttünk össze egy debreceni, és egy római gyermekkórház számára, ami fantasztikus eredmény, és sokadjára is köszönjük a támogatásotokat. Idén sem húzzuk be a fékeket, és megyünk előre: most kezdetét veszi a 2022-es membership kampány, amely során értékes nyeremények várnak gazdára, ráadásul aki február 28-ig jelentkezik, azok között pluszban kisorsolunk egy Juventus mezt is, amelyet azonnal postázunk is! Az elhivatottságunk nem függ a csapat szereplésétől, s történhet bármi, mi MARADUNK JÁTÉKBAN! 

A számos előnyökön (például 10% kedvezmény a Juventus Store-ban, Juventus Card) kívül életreszóló barátságok várnak rád.

Idén is két számos előnnyel járó tagsági szint közül lehet választani. Ezenfelül aki a TT tagságot választja és még nem rendelkezik Juventus Card-al, lehetősége van igényelni (TT+JuveCard). Az idei évre átalakítottuk a Welcome Pack-ot, egy igazi újdonság vár majd titeket a megszokott nyereményjáték mellett. Szóval, ha már úgyis minden gondolatod a Juventus körül forog, akkor ne habozz és csatlakozz hozzánk! 

Célunk, hogy továbbra is Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja maradjunk...


A tagsági viszony:

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 12.000 Ft/év, kiskorúak részére 9.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

Aki a Teljes Tagságot választja az a 2022-es naptári évre Rendes Tagságot (továbbiakban RT), valamint a 2022/2023-as szezonra a Juventus Official Fan Club (továbbiakban JOFC) tagságot tartalmazza. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy már az idei szezon második felében rádolgozzunk a következő idényre, és egy biztos, 100 fővel erősítsük meg a JOFC tagságunkat a klubnál a nyár folyamán. A TT tagságot választók számára lehetőség van Juventus Card igénylésére, ha a TT+JuveCard tagságot választja. A Juventus Card 10 évig érvényes és az igényléshez csak személyi igazolványra vagy pedig útlevélre van szükség. Aki a 2021/2022-es szezoban nem rendelkezik JOFC tagsággal és a TT+JuveCard tagságot választja, annak a kártya igénylésére július előtt nincs lehetőség. A JOFC kártya emailben elektronikusan és a Juventus Card postázása októbertől várható. Csak az válassza a TT+JuveCard opciót aki nem rendelkezik szurkolói kártyával. A RT, TT és TT+JuveCard tagságoknál az ár tartalmazza a JuveCard kártyáa ajánlott levél postázási díját. A levél kiküldésére csak egyszer van lehetőség, a vissza érkezett küldeményeket ezekután csak személyesen lehet átvenni.

 

A JOFC kártya a következő kedvezményekre jogosít:

  • Jegyigénylési lehetőség a hazai bajnoki és olasz kupa mérkőzésekre
  • Jegyigénylési lehetőség Bajnokok Ligája hazai és idegenbeli mérkőzéseire
  • Egyéni JOFC member kártya eletronikus formában
  • Állandó 10% kedvezmény a Juventus Storeban, online rendelés esetén is
  • Részvételi lehetőség exkluzív rendezvényeken (edzéslátogatás, nyári Juventus rendezvények, JOFC nap, Juventus legendák mérkőzés és még sok minden más)
  • Kedvezmény a Juventus Múzeumba
  • Kedvezmény a J|Medical-ba
  • Kedvezmény a J|Hotelba

 

FIGYELEM! Fontos, hogy mindenki a hivatalos, teljes nevét adja meg, CSAK MAGYAR POSTÁZÁSI CÍMET ÉS TELEFONSZÁMOT fogadunk el a jelentkezésnél. Aki nem tud magyar címet és telefonszámot a rendelkezésünkre bocsájtani, annak nem kerül kiküldésre a csomag, csak személyes átvétel lehetséges a szezon során. 

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők (RT, TT vagy TT+JuveCard) a kedvezményes rendelési és Bajnokok Ligája túrára való előjelentkezési jogukon felül egy Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:

 • JCH meglepetés ajándék
 • Üdvözlő levél

 

Továbbá hozzáférést csak a klubtagok számára fenntartott Telegram csoporthoz, ahol minden egyes kérdésre/felvetésre 12 órán belül reagálnak a JCH vezetői. 


Valamint lehetőség egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:

 • 1x két belépőjegy egy Juventus hazai mérkőzésre
 • 1x egy eredeti Juventus bőrönd
 • 1x egy eredeti Juventus fürdő köntös
 • 1x egy eredeti Juventus melegítő felső
 • 15x eredeti Juventus termék
 • 8x egy JCH Másnaposok szabadulószobán való részvétel (ez csapatmunka lesz :)
 • 1x egy két fő részére szóló wellness hétvége
 • 2x egy fő részére szóló belépőjegy a Juventus múzeumba+stadiontúra
 • 1x egy két fő részére szóló részvételi lehetőség a IV. JCH Karácsonyi partin
 • 1x egy két fő részére szóló pizzázás a pécsi Elefántos Étterem és Pizzériába


A Welcome Pack postázási ideje: április végétől folyamatosan.

A tombola-sorsolás ideje: a III. JCH Karácsonyi vacsorán kerül sor. 

Megjegyzés: A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

 

FIGYELEM! Ha bármilyen adatváltozás történt akkor a rendelés leadása előtt, ne felejtsétek kitölteni a Profil, Adatmódosítás menűpont alatt lévő Egyéb Adatok mezőit, amely elérhető ezen a linken keresztül is: [ITT]


Fogalommagyarázat: 

Rendes tag | RT: A Rendes Tagunk az, aki segíti azt, hogy MAGYARORSZÁGON működni tudjunk, s az eddigieknek megfelelően jövőre is különböző nyeremények várnak gazdára az általános üdvözlőcsomag mellett, nem megfeledkezve a szezon közben biztosított előjelentkezési jogokról. 

Juventus Official Fan Club Tag | JOFC: A JOFC tagunk az, aki segíti azt, hogy OLASZORSZÁGBAN működni tudjunk, jegyekhez jussunk hazai és idegenbeli bajnokikra és BL mérkőzésekre, és HIVATALOS, a JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT szurkolói klub legyünk. Fontos megjegyeznünk, hogy JOFC tagok nem lehetünk, ha Magyarországon nincsen rendben minden a klubunkkal kapcsolatban, és nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelni.

Teljes tag| TT: Mivel a kettő dolog szorosan összefügg egymással, ezért kerül bevezetésre a TT, amely a 2022-es évre az RT, valamint a 2022/2023-as szezonra a JOFC tagságot takarja.

Szurkolói kártya | Juventus Card: A Juventus hivatalos szurkolói kártyája, amely szinte kötelező az olaszországi idegenbeli bajnokikhoz, és hamarosan a hazai mérkőzésekhez is az lesz, mert a legtöbb esetben erre lesznek rátöltve a belépőjegyek. 10 évig érvényes.

Hasonló termékek
Adatok
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés