Juventus - Atalanta

Juventus - Atalanta

A túra ára: 279 euró! Hodítsuk meg újra a kék eget, érintsük meg a felhõket...

99 045 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra végösszege mely, jelen esetben 279 euró (*355). A túrán való részvételhez 150 euró befizetése szükségeltetik, amely így 53 250 FT. Aki jelentkezéskor a minimum összeget fizette, annak a fennmaradó részt a mérkőzést megelőző hetekben átutalással kell majd rendezni. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul. 

A túrán való részvételnek nem feltétele a védettségi igazolvány!

Aki nem rendelkezik  JOFC klubtagsággal, és Juventus Card-al annak az külön felszámításra kerül. A klubtagsággal számos előny jár (pl.: 10% kedvezmény a Juve Store-ban) a Juventus Card pedig 10 évig érvényes).  

A mérkőzés időpontja: 2021.11.27. - 18:00

A mérkőzés helyszíne: Allianz Stadium, Torino

Indulás: 2021.11.27. – Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér 

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Egy éjszaka szállást* reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel
  • Közös ebédet (pizza + egy ital)
  • Transzferdíjakat a stadion, a hotel és a reptér között oda/vissza

 

Figyelem! A jelentkezést követően a repülőjegy megvásárlásra kerül, így amennyiben az utazási korlátozások nem teszik lehetővé a túrát, az nem kerül visszatérítésre.

 

*Az egyéni, egyágyas szállás igénylése feláras és a hotel szabad helyeinek függvényében elérhető.

Program: szombat délelőtt megérkezés Torinóba. Ha szükséges a tesztelés azutána elmegyünk a stadionhoz, ahol  egy közös pozzázás következik. A délután folyamán elfoglaljuk a szállást, majd utána irány vissza a stadion, ahol megtekintjük a mérkőzést. Vasárnap reggeli után a gép indulását megelőzően szabadprogramot biztosítunk. 

Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2021.11.28. - az esti órákban.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Hasonló termékek
Webáruház készítés