SL Benfica - JUVENTUS | Away UCL

ÚJ
SL Benfica - JUVENTUS | Away UCL

Nyolc év után újra bevesszük a portugál fővárost. Tarts velünk te is az Atlanti-óceán partján fekvő festői szépségű városba. A túra várható ára: 380-430 euró!

80 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A túrán való részvételhez 80 000 FT előleg befizetése szükségeltetik. A fennmaradó összeget majd átutalással (forintban vagy euróban) kell rendezni. Erről emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul.

Aki nem rendelkezik JOFC klubtagsággal, és Juventus Card-al annak az külön felszámításra kerül. A JOFC tagság 25 euró, a Juventus Card 15 euró.

A mérkőzés időpontja: 2020.10.25. - 21:00

A mérkőzés helyszíne: Estádio da Luz, Lisszabon

Indulás: 2022.10.24. – Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér 

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Két éjszaka szállást* reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, tisztálkodási szerekkel
  • Transzferdíjakat a hotel és a reptér között oda/vissza

 

*Az egyéni, egyágyas szállás igénylése feláras és a hotel szabad helyeinek függvényében elérhető. A túra ára a repülőjegy árának függvényében változhat. A repülőjegy csak a sikeres jegyigénylést követően kerül megvásárlásra.

Program: megérkezés hétfőn este Lisszabonba, ahol a landolást követően rögtön a szállásra megyünk. A kedd délelőtt szabadprogram, majd a nap további részét teljesen a mérkőzésnek szenteljük. Szerdán egész nap lehetőség van városnézésre, szabadprogramra majd este repülünk haza. (A részletes programot majd közösen alakítjuk ki!)

Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2022.10.27. - hajnali órákban Budapestre.

 

A JOFC klubtagsági tartalmazza:
• Egyéni JOFC member kártya eletronikus formában
• Állandó 10% kedvezmény a Juventus Storeban, online rendelés esetén is
• Részvételi lehetőség exkluzív rendezvényeken (edzéslátogatás, nyári Juventus rendezvények, JOFC nap, Juventus legendák mérkőzés és még sok minden más)
• Kedvezmény a Juventus Múzeumba
• Kedvezmény a J|Medical-ba
• Kedvezmény a J|Hotelba

FIGYELEM: A JOFC klubtagság aktiválásához elengedhetetlen a személyi igazolvány vagy pedig az útlevél. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy a sikeres jelentkezést követően pdf. fájlban maximum 3 megabájt méretben küldje el a részünkre a következő email címre: jch@juventusfc.hu .

Jegyigényléshez elengedhetetlen a Juventus Card (szurkolói kártya) megléte.

Szurkolói kártya | Juventus Card: A Juventus hivatalos szurkolói kártyája, amely szinte kötelező az olaszországi idegenbeli bajnokikhoz, és hamarosan a hazai mérkőzésekhez is az lesz, mert a legtöbb esetben erre lesznek rátöltve a belépőjegyek. 10 évig érvényes.

A szurkolói kártyát a jelentkező a túrán vagy pedig postai úton kapja meg. Postázás csak magyarországi címre történik!

A JOFC klubtagsággal járó ajándék Juventus táska a túrán kerül átadásra.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek. A túra ára bizonyos esetben változhat. Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Hasonló termékek
Adatok
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés