Paris Saint Germain - JUVENTUS | Away UCL

Paris Saint Germain - JUVENTUS | Away UCL

A túra várható ára: 250-350 euró! Sokadjára is nyakunkba vesszük a ködös Albiont...

88 750 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 250 euró (*355). A túrán való részvételhez 250 euró befizetése szükségeltetik, amely így 88 750 FT. A mérkőzés hetében emailben megy tájékozatatás a túra végösszegéről. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul. 

A túrán való részvételnek nem feltétele a védettségi igazolvány!

A túra végső árát nagyban meghatározza a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte.  

A mérkőzés időpontja: 2021.11.23. - 20:00

A mérkőzés helyszíne: Stamford Bridge, London

Indulás: 2021.11.22. – Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér 

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Két éjszaka szállást* reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel
  • Transzferdíjakat a hotel és a reptér között oda/vissza

 

Figyelem! A jelentkezést követően a repülőjegy megvásárlásra kerül, így amennyiben az utazási korlátozások nem teszik lehetővé a túrát, az nem kerül visszatérítésre. Útlevél szükséges az utazáshoz! 

 

*Az egyéni, egyágyas szállás igénylése feláras és a hotel szabad helyeinek függvényében elérhető.

Program: hétfőn reggel repülünk ki Londonba, elfoglaljuk a szállást, majd megtekintjük a város nevezetteségeit. Este a méltán híres karácsonyi vásár, a Winter Wonderland felkeresése van tervbe véve. Másnap az ébredést követően a Royal Air Force Museumot tekintjük meg, majd átvesszük a jegyeket, és a délután hátralévő részét a mérkőzésnek szenteljük. Szerdán a gép indulását megelőzően szabadprogramot biztosítunk. 

Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2021.11.24. - késő esti órákban.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Hasonló termékek
Webáruház készítés