Milan - Juventus

Milan - Juventus

A túra B kategóriás, így a várható ár: 300 - 350 euró! A San Siro-ban mindig izgalmas és jó mérkőzések várnak a Juventusra. 

99 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 300 euró (*330). A túrán való részvételhez 200 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 66.000 FT. A maradék összeget a busznál, euróban kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul.

A túra végső árát nagyban meghatározza a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte.  

A mérkőzés időpontja: 2020. 04. 11. 15:00

A mérkőzés helyszíne: San Siro, Milano

Indulás: 2020. 04. 10. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes (https://goo.gl/maps/56MVh9JNAQd1TuV77). Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Egy éjszaka szállást* reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel

*Amennyiben az összes jelentkező a plusz egy éjszaka szállás mellett dönt, van lehetőség plusz egy nap eltöltésére Torinóban – plusz programokkal karöltve. Erről emailben megy tájékoztatás. Amennyiben két buszt indítunk a túrára 9-9 fővel, fele-fele arányban is lebonyolítható a túra.

Az egyéni, egyágyas szállás igénylése a hotel szabad helyeinek függvényében elérhető.

Program: megérkezés Milánóba a meccs napján, ahol lehetőség lesz szabadprogramra és Juve Store látogatásra. Majd délután elmegyünk a hotelbe, és egy kis felfrissülés után vissza a stadionhoz. Másnap reggeli után indulunk haza.

Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2020.04.12. - késő esti órákban.

A mérkőzés pontos időpontját még nem jelölte ki az olasz szövetség. Így ennek megfelelően a mérkőzés időpontja, valamint az indulási és érkezési idők is változhatnak!

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

További kérdésed lenne? Segítünk, irány a [JCH help room]!

Hasonló termékek
Webáruház készítés