Lyon - Juventus

ÚJ
Lyon  - Juventus

A túra várható ára: 360- 450 euró! A Bianconeri Lyonban kezdi meg a Bajnokok Ligája tavaszi szakaszát. 

Figyelem! A túra a RT/TT és JOFC előjelentkezési fázisban gyorsan megtelhet. Amennyiben a túra megtelik, úgy a jelentkező várólistára kerül. Erről emailben tájékoztatás megy. Amennyiben sikerül még további belépőket szereznünk a mérkőzésre, úgy a jelentkező utazhat velünk Lyonba!

 

120 600 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 360 euró (*335). A túrán való részvételhez 200 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 67.000 FT. A maradék összeget az utazás során kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul. 

A túra végső árát nagyban meghatározza a repülőjegy, a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte.  

A mérkőzés időpontja: 2020. 02. 26. 21:00

A mérkőzés helyszíne: Groupama Stadium, Lyon

Indulás: 2020. 02. 25. – Budapest, Liszt Ferenc repülőtér

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegyet oda-vissza
  • Transzferköltséget
  • Juventus Offical Fan Club Hungary tagságot egy szezonra (aki már rendelkezik JOFCH tagsággal annak nem kerül felszámításra)
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Két éjszaka szállást, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel

 

Program: a jelentkezést követően emailben megy majd tájékoztatás.

Jelentkezési határidő: december 20. 17:00

Hazaérkezés időpontja: 2020.02.27. - este.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

További kérdésed lenne? Segítünk, irány a [JCH help room]!

Adatok
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés