Juventus - Inter kupadöntő

Raktárkészlet: 8 fő
Juventus - Inter kupadöntő

A túra C kategóriás, így a várható ár: 250 - 300 euró! A JCHungary utazást szervez az Olasz Kupa milánói döntőjére.

82 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 250 euró (*330). A túrán való részvételhez 100 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 33.000 FT. A maradék összeget a busznál, euróban kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul.

A túra végső árát nagyban meghatározza a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte.  

A mérkőzés időpontja: 2020.05.20. - 20:45

A mérkőzés helyszíne: Stadio San Siro, Milánó

Indulás: 2020.05.19. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes (https://goo.gl/maps/56MVh9JNAQd1TuV77). Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

 

Előfordulhat, hogy a találkozó mégis Rómában, a Stadio Olimpicóban, vagy más helyszínen és időpontban (május 13.) kerül megrendezésre, mindenki ennek tudatában jelentkezzen. 

 

A koronavírus által okozott korlátozások Milánóban már feloldásra kerültek, így a pubok, discók, mozik is nyitva tartanak, májusra nem várható olyan tényező, ami negatívan befolyásolhatja a mérkőzés megrendezésének lehetőségét.  

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Egy éjszaka szállást reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel

Az egyéni, egyágyas szállás igénylése a hotel szabad helyeinek függvényében elérhető.

Program: megérkezés Milánóba a meccs napján, ahol lehetőség lesz szabadprogramra és Juve Store látogatásra. Majd délután elmegyünk a hotelbe, és egy kis felfrissülés után vissza a stadionhoz. Másnap reggeli után indulunk haza.

Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2020.05.21. - késő esti órákban.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

További kérdésed lenne? Segítünk, irány a [JCH help room]!

Webáruház készítés