Juventus - Inter | OLASZ KUPA DÖNTŐ

Raktárkészlet: 1 db
Juventus - Inter | OLASZ KUPA DÖNTŐ

Derby d'Italia újra töltve! Juventus - Inter, ezúttal az Olasz Kupa döntőjében. Irány Róma, irány a Stadio Olimpico... A túra ára: 280 - 320 euró!

103 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A túra ára 280 - 320 euró, a részvételhez 60 000 FT előleg befizetése szükségeltetik. A fennmaradó összegről a mérkőzés hetében megy majd tájékozatatás, hogy átutalással vagy készpénzben kell e rendezni. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul. Jelen esetben az euró 370 forintos árfolyamon van számolva.

A mérkőzés időpontja: 2022.05.11.

A mérkőzés helyszíne: Stadio Olimpico, Róma

Indulás: 2022.05.11. – Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér 

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Egy éjszaka szállást
  • Transzferdíjakat a reptér - hotel és a hotel - stadion között oda/vissza

 

Figyelem! A római kiruccanás egy klasszikus meccstúra. Városnézésre minimálisan van lehetőség. A túra csak abban az esetben kerül megrendezésre, ha legalább 8-10 fő összejön az utazásra. JOFC klubtagság és szurkolói kártya megléte nem feltétel, de előny. Csak a sikeres jegyigénylést követően kerül a repülőjegy megvásárlásra. Jelentkezést kizárólag a shopon keresztül fogadunk el!

Program: megérkezés szerda délelőtt Rómába. Szabadprogram, szállás elfoglalása, hangolódás a mérkőzésre majd késő délután irány a stadion. Másnap délelőtt indulás a repülőtérre.

Jelentkezési határidő: április 30.

Hazaérkezés időpontja: 2022.05.12. - délutáni órákban.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Hasonló termékek
Webáruház készítés