Juventus - Bologna nagybuszos túra

Juventus - Bologna nagybuszos túra

A túra B kategóriás, így a várható ár: 300 - 350 euró! Az ősz durranása, nagybuszos túra Torinóba a Bologna ellen!

96 000 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 300 euró (*320). A túrán való részvételhez 100 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 32.000 FT. A maradék összeget a busznál, euróban kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul.

A túra végső árát nagyban meghatározza a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte. 

A mérkőzés időpontja: 2019. 10. 19. 20:45

A mérkőzés helyszíne: Allianz Stadium, Torino

Indulás: 2019. 10. 17. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló (tervezett indulási idő: csütörtök 17:00)

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes (https://goo.gl/maps/56MVh9JNAQd1TuV77). Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Két éjszaka szállást reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel
  • Látogatást a Superga-hoz
  • Belépőt a Mole Antonelliana kilátóteraszára
  • Egy különleges igazi olasz vacsorát, pizzával, üdítővel/sörrel 
  • Egyedi Juventus Club Hungary pólót

Program: megérkezés Torinóba péntek reggel, első útunk a Bianconeri létesítményéhez fog vezetni, így mindenki lehetősége lesz megtekinteni a Juventus múzeumot és részt tud venni stadiontúrán. Majd kora este elmegyünk a hotelbe, este ismét szabad program várható, javasolt városnézéssel karöltve. Vasárnap reggel busszal elutazunk az ikonikus Supergához, ahol szép idő esetén gyönyörű panoráma nyílik a városra, majd ezt követően a Torino jelképének számító Mole Antonellianat keressük fel. Délben érkezünk a stadionhoz, a mérkőzés után pedig közös vacsora van tervbe véve, amely kicsit több lesz, mint általában. Ugyanis bevezetünk titeket egy igazi piemonti ételtúrába, ahol egy szabály van: a pincérek addig hozzák nektek a jobbnál jobb feltétekkel az igazi olasz pizzákat, amíg még belétek fér, a sort pedig egy nutellás pizzával fogjuk zárni. A túra ára a múzeum és stadiontúra kivételével MINDEN részvételi díjat/belépőjegy árát is tartalmazza. Másnap reggeli után indulunk haza.

A részletes és pontos program a mérkőzés hivatalos dátumának és időpontjának a függvénye! A mérkőzés pontos időpontját még nem jelölte ki az olasz szövetség. Így ennek megfelelően a mérkőzés időpontja, valamint az indulási és érkezési idők is változhatnak!

Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2019.10.20. - éjjel.

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

További kérdésed lenne? Segítünk, irány a [JCH help room]!

Hasonló termékek
Juventus - Udinese
80 000 Ft
Webáruház készítés