JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA

ÚJ
Raktárkészlet: 45 fő
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA
JUVENTUS - SSC NAPOLI | 15 ÉVES JUBILEUMI SZUPERTÚRA

Jubileumi szupertúra az áprilisi Juventus - Napoli olasz bajnoki mérkőzésre. Tarts velünk te is és ünnepeljük együtt a Juventus Club Hungary 15 éves fennállásának egy fantasztikus túra keretén belül. Csúcsrangadó, kirándulás a  pisai Ferde Toronyhoz, egy különleges torinói pizza party korlátlan fogyasztással, egyedi jubileumi JCH póló, barangolás a Tirrén-tenger partján és még számos élmény vár rád! Kell ennél több? 

A túra ára: 399 euró!

Akik a 2022-es évben RT/TT tagsággal rendelkeznek azoknak a túra ára: 389 euró!  #JCH15

159 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

FIGYELEM! A túrán való részvételhez a teljes összeg vagy pedig 30 000 FT előleg befizetése szükségeltetik. Részletfizetési lehetőség! 2023 februárjában 40 000 FT, márciusban 40 000 Ft, a fennmaradó összeget pedig áprilisban! A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul és a pontos elszámolásról emailben megy tájékoztatás.

Aki a 2022/2023-as szezonra nem rendelkezik  JOFC klubtagsággal, és Juventus Card-al annak az külön felszámításra kerül. A klubtagsággal számos előny jár (pl.: 10% kedvezmény a Juve Store-ban) a Juventus Card pedig 10 évig érvényes és a jegyigénylésekhez kulcsfontosságú). A JOFC tagság 25, a Juventus Card 15 euró.

A mérkőzés időpontja: 2023.04.23. - 15:00

A mérkőzés helyszíne: Allianz Stadium, Torino

Indulás: 2022.04.20. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes (LÁSD: ITT). Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

Az ár tartalmazza:

- Utazási költséget (Budapest-Pisa-Torino-Budapest)

- Egy éjszaka szállást a Tirrén-tenger partján reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel

- Egy éjszaka szállást Torinóban reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel
- Belépőt a mérkőzésre

- Egy különleges igazi olasz vacsorát, pizzával, üdítővel/sörrel*
- Egyedi 15 éves jubileumi Juventus Club Hungary pólót

Program: indulás csütörtök este Budapestről, péntek reggel érkezés Pisába. Itt néhány óra szabad programot biztosítunk, ahol lehetőség lesz a pisai ferde torony megtekintésre és egy finom olasz ebéd elfogyasztására. A kora délutáni órákban indulunk tovább a szállásra, ahol a szobák elfogalása után ismét szabad program vár mindenkire. Másnap reggeli után indulás Torinóba, ahol elsőnek elfoglaljuk a szállást, majd busszal nyakunkba vesszük a piemonti fővárost. Itt is lehetőséget biztosítunk majd városnézésre, este pedig közös  pizza party vár ránk. Másnap a reggeli után utunk az Allianz Stadiumhoz fog vetetni, így bőven lesz idő stadion és múzeum túrára. Hazaindulni a mérkőzést követően fogunk. 

FIGYELEM! Aki szeretne részt venni múzeumlátogatáson és stadiontúrán, az a megjegyzés rovatba ezt legyen kedves jelezni (pl. JUVENTUS MUSEUM + ALLIANZ STADIUM TOUR: Horváth István - összesen: 1 fő), és megvesszük neki előre a belépőt, amely valószínűleg a meccs napján a találkozó népszerűsége miatt már nem lesz elérhető. Ennek extra költsége: 30 euró.  


Jelentkezési határidő: A szabad helyek függvényében.


Hazaérkezés időpontja: 2022.04.24.

FIGYELEM! A mérkőzés pontos időpontját még nem jelölte ki az olasz szövetség. Így ennek megfelelően a mérkőzés időpontja, valamint az indulási és érkezési idők is változhatnak! Amint a mérkőzés pontos kezdési ideje kijelölésre került, úgy azonnal tájékoztatunk titeket a pontos menetrendről!

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egy szektorban és egymás mellett legyenek.

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

 

*A részvételi díj, csak abban az esetben tartalmazza a vacsorát, ha a túra lebonyolításához megfelelő létszám összejön. (min. 45 fő) Amennnyiben a minimum létszám nem jön össze, úgy a vacsora önköltséges amennyiben igényt tart rá a csoport.)

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
45 fő
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés