JOFC Klubtagság 2019/20

ÚJ
JOFC Klubtagság 2019/20
Ha életed szerelme táncra hív, nem tudsz nemet mondani: csatlakozz hozzánk, hogy kerülj fel te is a Juventus világtérképére.
9 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Juventus Club Hungary szeretett csapatunk tavalyi, hivatalos megkeresését követően csatlakozott a Juventus Official Fan Club (JOFC) rendszeréhez, úgy érezzük, hogy mindkét fél elégedett lehet az előző szezon történéveivel. 396 hivatalos tagunk volt a JOFC berkein belül, a túrák megszervezésének alapja az ő segítségük volt, és most tovább szeretnénk haladni a megkezdett úton. Fontos megemlíteni, hogy a Bianconeri csak a JOFC tagsággal rendelkező szurkolói klubokat ismeri el hivatalosan. 

A JOFC csatlakozás feltételei a következők:

Felnőttek számára: 25 euro/fő/szezon* (+ 2 euró banki és postázási költségek)

Tizenhat éven aluliak számára: 16 euro/fő/szezon* (+2 euró banki és egyéb költségek)

*Az ár hazai pénznemben 330 Forinttal, a jelenleginek megfelelő árfolyammal lett kialakítva. 

A tagsági díj tartalmazza:

  • Egyéni JOFC member kártya
  • Állandó 10% kedvezmény a Juventus Storeban és 3-szor 10% kedvezmény az online rendelés esetében
  • Hozzáférés Serie A és a Bajnokok Ligája mérkőzéseinek belépőihez
  • Részvételi lehetőség exkluzív rendezvényeken (edzéslátogatás, nyári Juventus rendezvények, JOFC nap, Juventus legendák mérkőzés és még sok minden más)
  • Hozzáférési lehetőség a hivatalos JOFC szurkolói termékekhez
  • Engedélyezett logó használat bármilyen felületen
  • Kedvezmény a Juventus Múzeumba és a Juventus City túrákon
  • Saját weboldal a klub számára a Juventus.com berkein belül

Az JOFC-hez való csatlakozás nem összekeverendő a JCH tagsági rendszerével.

Aki TT tagságot igényelt az év elején, annak most nem kell JOFC tagságot igényelnie, mert az az ár részét képezi.

Idén bevezetésre kerül a JOFC-nél az új szurkolói kártyának (régi nevén tessera del tifoso – TDT) megfelelő, Juventus Card. Ez 10 évig érvényes, és 15 euróba kerül. Aki jelenleg rendelkezik szurkolói kártyával annak nem kell igényelnie, csak ha majd az lejár.

Minden JOFC tagnak rendelkeznie kell szurkolói kártyával, vagy Juventus Carddal a 2019/20-as szezontól, ha mérkőzésre kíván jönni. Decembertől a JOFC rendszerében megszűnnek a papíralapú mérkőzés-belépők, és a TDT-re/Juventus Cardra lesznek feltöltve elektronikusan a jegyek.

Juventus Card egyéni, klubtagság nélküli igénylésére nincsen lehetőség. 

Jelentkezési határidő: 2019. Augusztus 31. 

A csatlakozáshoz szükséges adatok a következők: teljes név, születési hely, és dátum. Lakcím adatok:  irányítószám, település, utca, házszám, útlevél vagy személy igazolvány szám, telefonszám, email cím.

Az adatok továbbításának legegyszerűbb módja a profilotok, adatmódosítás menüpontja alatt lévő „egyéb vásárló adatok” kitöltése, ami elérhető ezen a linken keresztül is: [https://jch.hu/shop_reg.php?source=profile]

A teljes hitelesítéshez tovább a juventus idén nyártól bevezette azt, hogy a személyi igazolvány mindkét oldalát is fel kell töltenünk a hivatalos weboldalra. Ezt emailben várjuk tőletek, a jch@juventusfc.hu címre elküldött levélben. A megrendelő nevét mindenképpen tüntessétek fel.

A JOFC klubkártyák postázása a torinói átvételt követő két héten belül megfog történni. A Juventus általában havi rendszerben készíti el a kártyákat. Amennyiben valaki az új Juventus Cardot is igényeli, azoknak akkor kerül elpostázásra a klubkártya, mikor a Juventus Card is elkészül.

 

MAGYARORSZÁG OTT VAN A JUVENTUS TÉRKÉPÉN…ÉS OTT IS MARAD! #FINOALLAFINE

Hasonló termékek
Adatok
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés