JCH beach party + Udinese-Juventus (?)

ÚJ
Raktárkészlet: 41 fő
JCH beach party + Udinese-Juventus (?)

A korábban felvetődött ötletre, és a jelenlegi helyzetre való tekintettel a klub történetében először augusztus végén megszervezésre kerül az első JCH csobbanó és bevásárló túrája.  A két verzió közül jobban preferáltátok azt, hogy non-stop túra helyett aludjunk egy éjszakát Olaszországban. Valamint időközben elkészült a Serie A következő szezonjának sorsolása és a Juventus ugyanezen a hétvégén Udinében kezdi meg a szereplést. Amennyiben a körülmények lehetővő teszik, úgy szeretnénk élőben, a helyszínen megtekinteni mérkőzést.

22 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Részvételi díj:

30-40 fős összlétszám esetén: 80 euró/fő + 60 euró szállás

41-55 fős összlétszám esetén: 60 euró/fő + 60 euró szállás   

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra részvételi díja 41 fő esetén,  jelen esetben ez  60 euró (*370). A túrán való részvételhez 60 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 22.200 FT. Amennyiben a részvevők száma 30-40 fő, úgy a részvételi díj 80 euró. A túrán való részvétel csak szállással együtt lehetséges. A szállás díja: 60 euró/fő, melynek díját a busznál, euróban kell odaadni, erről az utazás előtt emailben megy tájékoztatás.

 

Időpont: 2021. augusztus 22-23.

Úti cél: Jesolo

Indulás: 2021. augusztus 21. 22:00 – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes (https://goo.gl/maps/56MVh9JNAQd1TuV77). Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról.)

 

Program (mérkőzés nélkül): szombat esti indulás Budapestről, megérkezés vasárnap reggel Jesolóba. Egész nap szabadprogram, strandolás, móka, kacagás, pizzázás, majd kora délután a szállás elfoglalása. Hétfő délelőtt ismét tengerpart majd vásárlási lehetőség. A délutáni órákban indulás haza, megérkezés Budapestre hétfő éjjel.

A túra minimum 30 fő esetén valósul meg. A beutazási feltételekről részletesebb információ később.

Amennyiben lehetőség lesz a mérkőzés élőben történő megtekintésére, úgy annak megfelelően az indulási és érkezési dátumok valamint a program is változhat. Az olasz kormány jelenleg a stadionok 25%-os feltöltöttségét engedélyezi, azonban a klubok azért lobbiznak, hogy 100 %-os kihasználtsággal kezdhessék meg az új szezont. Jelenleg minden bizonytalan, döntés ezzel kapcsolatban még nem született.  Arra kérünk titeket, hogy a jelentkezéskor válaszátok ki, hogy szeretnétek-e részt venni a mérkőzésen. Ez nem azt jelenti, hogy a jelentkező már biztosan részt vehet a meccsen, hanem ha lesz rá lehetőség szeretnénk egy fix listát, hogy kik azon személyek, akik részt kívánnak venni az összecsapáson. Rengeteg változat lehetséges a bajnokival kapcsolatban, amint többet tudunk jelezzük felétek. Ezért arra kérünk titeket, hogy első körben egy JCH Nyárzáró tengerparti mókaként tekintsetek erre a túrára.

Ami a szállást illeti, előre jeleztük nektek, hogy augusztusban ez biztosan nem lesz olcsó a nyaraló övezetekben. Minden tekintetében olyan lehetőséget kerestünk, amely közel van a tengerparthoz, hogy mindenki kényelmesen, egyénileg, mozogni tudjon és a rendelkezési időt minél jobban ki tudja használni.

Jelentkezési határidő: augusztus 10.

Hazaérkezés időpontja: 2021.08.23. - éjjel.

A mérkőzés pontos időpontját még nem jelölte ki az olasz szövetség. Így ennek megfelelően a mérkőzés időpontja, valamint az indulási és érkezési idők is változhatnak!

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
41 fő
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés