ƧOOИ - JCH RT & TT tagság 2021

ÚJ
ƧOOИ - JCH RT & TT tagság 2021
ƧOOИ - JCH RT & TT tagság 2021
ƧOOИ - JCH RT & TT tagság 2021
ƧOOИ - JCH RT & TT tagság 2021

Eleged van már a pandémiás időszakból? Alig várod, hogy kedvenc csapatodnak ÚJRA Torinóban élőben, esetleg más európai városban vagy itthon egy vidám társaságban, remek hangulatban szurkolj? Ha igen, akkor csatlakozz Te is a Juventus Club Hungary-hoz és légy aktív tagja egy fantasztikus családnak. 

12 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A számos előnyökön (például 10% kedvezmény a Juventus Store-ban, Juventus Card) kívül életreszóló barátságok várnak rád. Tisztában vagyunk vele, hogy az elmúlt egy év senkinek sem úgy alakult ahogyan tervezte. Régebben amikor egy zártkapus mérkőzés lógott a levegőben mindenki a világ tragédiájaként élte meg, most pedig már több tucaton vagyunk túl sajnos.... Nehéz próbák és kihívások elé állított minket az élet, de ERŐSEK VAGYUNK ÉS LESZÜNK! Mi már készen állunk, s úgy gondoljuk Ti is, ha elhangzik a kezdő sípszó akkor újra útjára induljon a banda...

Idén is két számos előnnyel járó tagsági szint közül lehet választani. Ezenfelül aki a TT tagságot választja és még nem rendelkezik Juventus Card-al, lehetősége van igényelni (TT+JuveCard). Az idei évre átalakítottuk a Welcome Pack-ot, egy igazi újdonság vár majd titeket a megszokott nyereményjáték mellett. Szóval, ha már úgyis minden gondolatod a Juventus körül forog, akkor ne habozz és csatlakozz hozzánk! 

Célunk, hogy továbbra is Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja maradjunk...


A tagsági viszony:

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 12.000 Ft/év, kiskorúak részére 9.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

Aki a Teljes Tagságot választja az a 2021-as naptári évre Rendes Tagságot (továbbiakban RT), valamint a 2021/2022-es szezonra a Juventus Official Fan Club (továbbiakban JOFC) tagságot tartalmazza. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy már az idei szezon második felében rádolgozzunk a következő idényre, és egy biztos, 100 fővel erősítsük meg a JOFC tagságunkat a klubnál a nyár folyamán. A TT tagságot választók számára lehetőség van Juventus Card igénylésére, ha a TT+JuveCard tagságot választja. A Juventus Card 10 évig érvényes és az igényléshez csak személyi igazolványra vagy pedig útlevélre van szükség. Aki a 2020/2021-as szezoban nem rendelkezik JOFC tagsággal és a TT+JuveCard tagságot választja, annak a kártya igénylésére július előtt nincs lehetőség. A JOFC kártya emailben elektronikusan és a Juventus Card postázása októbertől várható. Csak az válassza a TT+JuveCard opciót aki nem rendelkezik szurkolói kártyával. A RT, TT és TT+JuveCard tagságoknál az ár tartalmazza a JuveCard kártyáa ajánlott levél postázási díját. A levél kiküldésére csak egyszer van lehetőség, a vissza érkezett küldeményeket ezekután csak személyesen lehet átvenni.

 

A JOFC kártya a következő kedvezményekre jogosít:

 • Állandó 10% kedvezményes személyes vásárlás esetén a Juve Store-ban
 • Háromszor felhasználható 10% kedvezmény az online Juve Store-ban
 • Állandó 10% kedvezmény a Juventus Múzeumben
 • Állandó 10% kedvezmény a J Medical-ban

 

FIGYELEM! Fontos, hogy mindenki a hivatalos, teljes nevét adja meg, CSAK MAGYAR POSTÁZÁSI CÍMET ÉS TELEFONSZÁMOT fogadunk el a jelentkezésnél. Aki nem tud magyar címet és telefonszámot a rendelkezésünkre bocsájtani, annak nem kerül kiküldésre a csomag, csak személyes átvétel lehetséges a szezon során. 

A jelentkezés leadásának, és a tagdíj befizetésének határideje:

 • 2021. április 11. 

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők (RT, TT vagy TT+JuveCard) a kedvezményes rendelési és Bajnokok Ligája túrára való előjelentkezési jogukon felül egy Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:

 • JCH klubkártya
 • JCH hímzett, galléros klubtagsági póló
 • Üdvözlő levél

 

Továbbá hozzáférést a csak a klubtagok számára fenntartott Telegram csoporthoz, ahol minden egyes kérdésre/felvetésre 12 órán belül reagálnak a JCH vezetői. 


Valamint lehetőség egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:

 • 1x egy két fő részére szóló wellness hétvége
 • 1x egy eredeti Juventus mez
 • 23x eredeti Juventus termék
 • 1x egy két fő részére szóló részvételi lehetőség a II. JCH Karácsonyi partin
 • 1x 20 000 Ft vásárlási utalvány a ColdFish horgász webáruház jóvoltából
 • 5x egy kolbász különlegességekből összeállított csomag a 7695 SAUSAGE jóvoltából
 • 1x egy két fő részére szóló pizzázás a pécsi Elefántos Étterem és Pizzériába


A Welcome Pack postázási ideje: április végétől folyamatosan. Az idei évtől csütörtök a postázási nap, így a várható kézbesítés péntek/hétfő.

A tombola-sorsolás ideje: erről  később születik döntés  - az eseményt a JuventusFC.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük. 

Megjegyzés: A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

 

FIGYELEM! Aki klubtagsági szándékát április 20. után jelzi/szeretne csatlakozni azoknak a klubtagsági póló csak abban az esetben kerül megküldésre/legyártásra, ha jelentkezők száma eléri a 10 főt. Amennyiben a jelentkezés a sorsolás meghirdetett időpontja után történik így a jelentkező már nem tud részt venni rajta. A Juventus Club Hungary klubtagsági kampánya április 11-én lezárult, a pólók és klubkártyák megrendelésre kerültek, gyártás alatt állnak. Megértést Köszönjük!

FIGYELEM! Ha bármilyen adatváltozás történt akkor a rendelés leadása előtt, ne felejtsétek kitölteni a Profil, Adatmódosítás menűpont alatt lévő Egyéb Adatok mezőit, amely elérhető ezen a linken keresztül is: [ITT]


Fogalommagyarázat: 

Rendes tag | RT: A Rendes Tagunk az, aki segíti azt, hogy MAGYARORSZÁGON működni tudjunk, s az eddigieknek megfelelően jövőre is különböző nyeremények várnak gazdára az általános üdvözlőcsomag mellett, nem megfeledkezve a szezon közben biztosított előjelentkezési jogokról. 

Juventus Official Fan Club Tag | JOFC: A JOFC tagunk az, aki segíti azt, hogy OLASZORSZÁGBAN működni tudjunk, jegyekhez jussunk hazai és idegenbeli bajnokikra és BL mérkőzésekre, és HIVATALOS, a JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT szurkolói klub legyünk. Fontos megjegyeznünk, hogy JOFC tagok nem lehetünk, ha Magyarországon nincsen rendben minden a klubunkkal kapcsolatban, és nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelni.

Teljes tag| TT: Mivel a kettő dolog szorosan összefügg egymással, ezért kerül bevezetésre a TT, amely a 2021-as évre az RT, valamint a 2021/2022-as szezonra a JOFC tagságot takarja.

Szurkolói kártya | Juventus Card: A Juventus hivatalos szurkolói kártyája, amely szinte kötelező az olaszországi idegenbeli bajnokikhoz, és hamarosan a hazai mérkőzésekhez is az lesz, mert a legtöbb esetben erre lesznek rátöltve a belépőjegyek. 10 évig érvényes.

 

Hasonló termékek
Adatok
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés