JCH RT & TT tagság 2020

ÚJ
JCH RT & TT tagság 2020

Minden gondolatod a Juventus körül forog? Terveid vannak? Szeretnél kedvenc csapatodnak Torinóban, esetleg más európai városban vagy itthon egy vidám társaságban, remek hangulatban szurkolni? Ha igen, akkor csatlakozz te is a Juventus Club Hungary-hoz és légy aktív tagja egy fantasztikus családnak. A számos előnnyökön (például 10% kedvezmény a Juventus Store-ban) kívül életreszóló barátságok várnak rád. Az idei évben is két számos előnnyel járó tagsági szint közül lehet választani. Ezenfelül aki a TT tagságot választja és még nem rendelkezik Juventus Card-al, lehetősége van igényelni (TT+JuveCard).

10 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Csatlakozz hozzánk! Célunk, hogy továbbra is Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja maradjunk...


A tagsági viszony:

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 10.000 Ft/év, kiskorúak részére 7.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

Aki a Teljes Tagságot választja az a 2020-as naptári évre Rendes Tagságot (továbbiakban RT), valamint a 2020/2021-es szezonra a Juventus Official Fan Club (továbbiakban JOFC) tagságot tartalmazza. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy már az idei szezon második felében rádolgozzunk a következő idényre, és egy biztos, 100 fővel erősítsük meg a JOFC tagságunkat a klubnál a nyár folyamán. A TT tagságot választók számára lehetőség van Juventus Card igénylésére, ha a TT+JuveCard tagságot választja. A Juventus Card 10 évig érvényes és az igényléshez csak személyi igazolványra vagy pedig útlevélre van szükség. Aki a 2019/2020-as szezoban nem rendelkezik JOFC tagsággal és a TT+JuveCard tagságot választja, annak a kártya igénylésére július előtt nincs lehetőség. A JOFC kártya és Juve Card postázása októbertől várható. Csak az válassza a TT+JuveCard opciót aki nem rendelkezik szurkolói kártyával. A RT, TT és TT+JuveCard tagságoknál az ár tartalmazza a kártyák ajánlott levél postázási díját. A levelek kiküldésére csak egyszer van lehetőség, a vissza érkezett küldeményeket ezekután csak semélyesen lehet átvenni.

A JOFC kártya a következő kedvezményekre jogosít:

 • Állandó 10% kedvezményes személyes vásárlás esetén a Juve Store-ban
 • Háromszor felhasználható 10% kedvezmény az online Juve Store-ban
 • Állandó 10% kedvezmény a Juventus Múzeumben
 • Állandó 10% kedvezmény a J Medical-ban

FIGYELEM! Fontos, hogy mindenki a hivatalos, teljes nevét adja meg, CSAK MAGYAR POSTÁZÁSI CÍMET ÉS TELEFONSZÁMOT fogadunk el a jelentkezésnél. Aki nem tud magyar címet és telefonszámot a rendelkezésünkre bocsájtani, annak nem kerül kiküldésre a csomag, csak személyes átvétel lehetséges 2020 tavaszi túráin. 

A jelentkezés leadásának, és a tagdíj befizetésének határideje:

 • 2019. február 28 | meghosszabítva a sorsolás kitűzéséig! 

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők (RT, TT vagy TT+JuveCard) a kedvezményes rendelési és Bajnokok Ligája túrára való előjelentkezési jogukon felül egy Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:

 • klubkártya
 • JCH welcome pack

Továbbá hozzáférést a csak a klubtagok számára fenntartott Whatsapp csoporthoz, ahol minden egyes kérdésre/felvetésre 12 órán belül reagálnak a JCH vezetői. 


Valamint lehetőség egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:

 • 1x főnyeremény a TT tagok részére egy Walk About túrán való részvétel*
 • 1x főnyeremény egy Juventus Club Hungary túrán való részvétel**
 • 2x egy Juventus mérkőzés belépőjegy az Allianz stadionba**
 • 2x egy belépőjegy a Juventus Múzeumba***
 • 1x egy két fő részére szóló wellness hétvége****
 • 1x egy eredeti Juventus mez
 • 25x eredeti Juventus termék
 • 3x egy Allianz Stadium 3D puzzle
 • 6x JCH matricacsomag
 • 1x egy két fő részére szóló részvételi lehetőség a II. JCH Karácsonyi partin
 • 7x egy JCH Másnaposok szabadulószobán való részvétel


A klubkártya postázási ideje: március közepétől.

A tombola-sorsolás ideje: hamarosan kijelölésre kerül, az eseményt pedig a JuventusFC.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük. 

Megjegyzés: A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

*A nyer emény másra át nem ruházható. A Walk About nyeremény a 2020/21-es szezon első felében használható fel december 31-ig. Ha a nyeremény a megjelölt időpontig nem kerül felhasználásra akkor a tavaszi szezonra a tartalék nyertes részére kerül átadásra. Azt, hogy a Walk Abouton való részvétel melyik mérkőzésen használható fel azt a Juventus Club Hungary határozza meg (a nyeremény beváltással kapcsolatban a klub folyamatosan egyeztet a nyertessel). A felhasználás feltétele az adott túrán való részvétel.

**A nyeremény másra át nem ruházható. A túrán való részvételt vagy azt, hogy a belépőjegyek melyik mérkőzésre használhatóak fel azt a Juventus Club Hungary határozza meg. A jegy felhasználási feltétele túrán való részvétel. A lehetőségekről a klub majd előre felveszi a kapcsolatot a nyertessel. A nyeremények 2020. december 31-ig válthatóak be.

***A nyeremény másra át nem ruházható. Beváltás feltétele a JCH keretein belül történő részvétel egy mérkőzésen (csoportos, egyéni utazás).

****A nyeremény másra át nem ruházható. A lehetséges időpontok/hétvége megbeszélése emailben történik. Felhasználható: december 31-ig.

FIGYELEM! Ha bármilyen adatváltozás történt akkor a rendelés leadása előtt, ne felejtsétek kitölteni a Profil, Adatmódosítás menűpont alatt lévő Egyéb Adatok mezőit, amely elérhető ezen a linken keresztül is: [ITT]


Fogalommagyarázat: 

Rendes tag | RT: A Rendes Tagunk az, aki segíti azt, hogy MAGYARORSZÁGON működni tudjunk, s az eddigieknek megfelelően jövőre is különböző nyeremények várnak gazdára az általános üdvözlőcsomag mellett, nem megfeledkezve a szezon közben biztosított előjelentkezési jogokról. 

Juventus Official Fan Club Tag | JOFC: A JOFC tagunk az, aki segíti azt, hogy OLASZORSZÁGBAN működni tudjunk, jegyekhez jussunk hazai és idegenbeli bajokikra és BL mérkőzésekre, és HIVATALOS, a JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT szurkolói klub legyünk. Fontos megjegyeznünk, hogy JOFC tagok nem lehetünk, ha Magyarországon nincsen rendben minden a klubunkkal kapcsolatban, és nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelni.

Teljes tag| TT: Mivel a kettő dolog szorosan összefügg egymással, ezért kerül bevezetésre a TT, amely a 2020-as évre az RT, valamint a 2020/2021-as szezonra a JOFC tagságot takarja.

Szurkolói kártya | Juventus Card: A Juventus hivatalos szurkolói kártyája, amely szinte kötelező az olaszországi idegenbeli bajnokikhoz, és hamarosan a hazai mérkőzésekhez is az lesz, mert a legtöbb esetben erre lesznek rátöltve a belépőjegyek. 10 évig érvényes.

 

Hasonló termékek
Adatok
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés