JCH Nyárzáró #STRON9ER

JCH Nyárzáró #STRON9ER

Szeretnél egy jó hangulatú focimeccsen részt venni? Játékosként képviselni a JCH színeit? Vagy „csak” szurkolnál a srácoknak? Szívesen csatlakoznál a mérkőzés utáni jó hangulatú vacsorához? Most itt a lehetőség!

1 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

2020. augusztus 29-én, szombaton 16:00-kor a JCH csapatát látja vendégül a Csanak Senior legénysége egy barátságos nagypályás mérkőzésre. A mérkőzés után kötetlen, remélhetőleg remek hangulatú vacsorameghívásnak teszünk eleget. Ezután pedig akár hajnalig mehet a vigadalom! :) Lehet jelentkezni a csapatunkba játékosnak is, korlátozottan vannak még helyek! Illetve lehet jönni szurkolni is! Nagyon örülnénk, ha minél többen eljönnétek buzdítani minket! Lehetőség van akár családostól is részt venni az eseményen! Barát, barátnő, gyerkőc, sőt, akár még férj és feleség is hozható! A részvételi díj jelképes 1500 FT, amiből ajándék lesz vásárolva a helyi szervezőknek, mivel a vacsorát ők biztosítják! Ottalvásra is van lehetőség! Ez viszont önköltséges, mely kb. 5000 FT/fő/éj áron lesz igénybe vehető, a vacsora helyszíntől mindössze pár méterre!

 

Hogy minden szervezési dolog gördülékenyen folyhasson, kérnénk mindenkit, hogy legkésőbb augusztus 9-éig jelezze részvételi szándékát, amelyet a rá/rájuk eső összeg befizetésével lehet véglegesíteni!

 

Gyertek el, érezzétek jól magatokat, mutassuk meg hogy mi az a SPIRITO! ;-)

 

Helyszín: 9012 Győr, Bezerédi utca 21.

Dátum: 2020. augusztus 29. 

Gyülekező: 15:00

 

Webáruház készítés