Inter - Juventus

Inter - Juventus
A túra ára: 230 - 260 euró! Derby d'Italia, úgy gondoljuk ezt a párharcot senkinek sem kell bemutatnunk...
75 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Részletek

 

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 230 euró (*330). A túrán való részvételhez 100 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely 33.000 FT. A maradék összeget a busznál euróban vagy pedig banki átutalással kell majd fizetni. Erről a mérkőzés megelőző hetekben emailben megy a tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetéseknél érvényes árfolyamot vesszük alapul.

 

A mérkőzés időpontja: 2019. 04. 28. 15:00

A mérkőzés helyszíne: San Siro, Milano

Indulás: 2019. 04. 27. – Budapest, Kelenföldi pályaudvar új P+R parkoló

( Az M1-M7-es autópálya és a pályaudvar között. Lehajtási lehetőség autóval az új csomópontnál, a parkoló kamerával megfigyelt és ingyenes. Vonattal, busszal és M4 metróval egyaránt megközelíthető. Péterhegyi út P+R parkoló, navigációban így szerepel. Emailben fotó mellékelve a találkozási pontról, a felső parkoló)

 

Az ár tartalmazza:

  • Utazási költséget
  • Belépőt a mérkőzésre
  • Egy éjszaka szállást reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel

 

Jelentkezéskor megjegyzésben kérjük feltüntetni:

 

  • Jelentkező és vele tartó személy adatait
  • Amennyiben rendelkezik szurkolói kártyával annak adatait

Program: megérkezés Torinóba szombat délelőtt, ahol lehetőség lesz szabadprogramra és múzeum látogatásra. Majd délután elmegyünk a hotelbe, és egy kis felfrissülés után vissza a stadionhoz. Másnap reggeli után indulunk haza.

Jelentkezési határidő: 2018.03.25. - valamint a szabad helyek függvényében.

Hazaérkezés időpontja: 2019.04.29. - késő esti órákban.

Amennyiben a mérkőzés időpontja változik, úgy annak megfelelően az indulási és érkezési idők is változhatnak!

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A túrák általában a JCH saját kisbuszával történnek, egy minden igényt kielégítő Citroen Jumperral, melyben nagy és dönthető ülések szolgálják a kényelmet. A magasított változatnak köszönhetően menet közben egy akár két méter magas ember is kényelmesen felállhat ezzel is konfortosabbá téve az utazást. A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei! Mivel a Juventus minden egyes mérkőzésre külön, az idegenbeli mérkőzéseknél pedig jóval magasabb jegyárakat állapítanak meg valamint az üzemanyag ára is folyamatosan emelkedik így előfordulhat árváltozás. Amennyiben a meghirdetett árba nem férne bele a túra költsége, így arról emailben tájékoztatás megy. 

 

Webáruház készítés