FK Lokomotív Moszkva - Juventus

Raktárkészlet: 1 fő
FK Lokomotív Moszkva - Juventus

A túra várható ár: 650 - 800 euró! A Bajnokok Ligája őszi menetrendjének, és a Juventus Club Hungary történetének legnagyobb túrája. Öt csodálatos napot töltünk majd el a vodka fővárosában, Moszkvában. Arra kérünk minden jelentkezőt, hogy NAGYON FIGYELMESEN OLVASSA EL a részvételi feltételeket. 

214 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Részletek

FIGYELEM! A feltüntetett ár a túra összegének minimum értéke, jelen esetben ez 650 euró (*330). A túrán való részvételhez 400 euró előleg befizetése szükségeltetik, amely így 132.000 FT. A maradék összeget az utazás során kell odaadni, erről a mérkőzés hetében emailben megy tájékoztatás. A forint-euró váltás kapcsán mindig a kifizetések napján érvényes árfolyamot vesszük alapul. 

A túra végső árát nagyban meghatározza a repülőjegy, a JOFC klubtagság, és a Juventus Card megléte.  

A mérkőzés időpontja: 2019. 11. 06. 18:55

A mérkőzés helyszíne: RZD Arena, Moszkva

Indulás: 2019. 11. 04. – Budapest, Liszt Ferenc repülőtér

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegyet oda-vissza
  • Transzferköltséget
  • Juventus Offical Fan Club Hungary tagságot egy szezonra (aki már rendelkezik JOFCH tagsággal annak nem kerül felszámításra)
  • Belépőt a mérkőzésre
  • 4 éjszaka szállást, reggelivel, saját zuhanyzóval, törülközővel, hajszárítóval és tisztálkodási szerekkel

 

Program: a jelentkezést követően emailben megy majd tájékoztatás.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

Hazaérkezés időpontja: 2019.11.08. - napközben.

A túrán való részvételi feltételek:

- Érvényes útlevelet, amelyben legalább két üres oldal van az orosz vízum számára, és amely a vízum lejártától számított még legalább 6 hónapig érvényes.

- Orosz vízum

- Biztosítás

A sikeres jelentkezést követően emailben bővebb és részletesebb információt küldünk mely a beutazáshoz és az ügyintézéshez szükségesek. Az útlevélről, vízumról és biztosítási kötvényről mindenkinek egyénileg kell gondoskodni. 

 

Általános megjegyzések a túrákkal kapcsolatban: A fent említett időpontok, mint a mérkőzés időpontját, valamint az indulási és érkezési időt figyelembe véve, tájékoztató jellegűek. Az Olasz Labdarúgó Szövetség akár még a mérkőzés hetében is változtathat az időponton, erre többször volt már precedens. Valamint felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezéssel mindenki automatikusan elfogadja a Juventus Club Hungary részvételi szabályzatát, amelyet emailben továbbítunk, és amennyiben még nem tagja a klubnak, automatikusan a Juventus Club Hungary pártolói tagjává válik, amelynek semmilyen kötelezettsége nincsen. A teljes kommunikáció emailben zajlik, minden levélre reagálunk! A belépőjegyek nem minden esetben egymás mellé és egy szektorba szólnak. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az együtt utazók egymás mellett és egy szektorban legyenek.

 

Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy a Juventus Club Hungary nem egy utazási iroda, hanem egy szurkolói csoport, ennek minden negatívumával és pozitívumával együtt. A szórakozás, és az élmények szerzése a JCH túráinak az alappillérei!

További kérdésed lenne? Segítünk, irány a [JCH help room]!

Hasonló termékek
Webáruház készítés